€50,- Aanbrengbonus

WILT U EEN AANBRENGBONUS BEL ONS 06 30 80 66 31

aanbrengbonus AANVRAGEN

€50,- AANBRENGBONUS

04 april 2018

Ontvang 50 euro voor elke klant die je aanbrengt!
We merken bij Van Santen Groep B.v.dat we veel klanten via onze huidige klanten krijgen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Om je hiervoor te belonen krijgen je vanaf deze week een aanbrengbonus van 50 euro per aangebrachte akkoord gaande klant.

Collectieve aanpak

04 april 2018

Collectieve aanpak van gevels of daken

Ook voor een collectieve aanpak belonen wij de initiatiefnemer met 50,- per aangeleverd klant.

Uiterraard kunnen de klanten bij een collectieve aanpak een flinke korting verwachten.

Nieuwsoverzicht
Gevelrenovatie Apeldoorn

Collectieve Gevelrenovatie te Apeldoorn

20 maart 2017

Firma van Santen Groep B.V. heeft in onze buurt 45 woningen voorzien van nieuw voegwerk.Door dat wij het collectief aan wilden pakken hebben wij de werkzaamheden voor een goede aanbieding kunnen uit laten voeren. Het eindresultaat is zeer mooi!

Meer lezen

's Heeren Loo Gelderland Midden Gevelonderhoud

2 Juni 2017

Van Santen Groep heeft op diversen lokaties in Ede en Wekerom van de gevels gevoegd en gereinigd .Wij vinden het prettig en vertrouwd zaken doen met Van Santen Groep.

Meer lezen

Lekkage verholpen

27 juni 2017

Na lekkage snel langsgekomen. Afspraak gemaakt voor vervanging dakbedekking. Zeer snel een afspraak. Werkt goed en heeft verstand van zaken. Netjes snel en professioneel.

Meer lezen
Knipvoeg vernieuwem

Dak en gevelwerk

27 maart 2017

Ik ben te vreden met de verrichte werkzaamheden. Alles is netjes afgewerkt en netjes achtergelaten. Tevens hebben hun uit eigen intianitief een andere oplossing genomen wat beter en veiliger was om de zijmuur van een puntdak te verstevigen, waardoor ik er meer plezier en veiliger bij voel. De prijs is uitstekend

Meer lezen

Dakdekken van onze woning

27 April 2017

We hebben het dak van onze woning laten bedekken. Michel van Santen heeft ons vooraf vakkundig geadviseert. Vooral het overleg in de meest passende oplossing verliep erg prettig en wat ons veel vertrouwen gaf is dat Michel staat staat voor zijn oplossingen. Met andere woorden: Als hij geen vertrouwen heeft in een gewenste oplossing van de klant laat hij dat niet alleen weten maar geeft ook zijn redenen waarom hij tegen de gekozen oplossing is. Recht door zee dus. Ook na het afronden van de opdracht is hij nog steeds makkelijk te bereiken voor overleg en hij reageert ook snel al je een bericht achter laat. Tot slot is Michel ook een prettig persoon in omgang. Goede dakdekker nodig? Bel Michel van Santen. Gewoon doen!

Meer lezen

Gevelrenovatie

27 maart 2017

Goede prijs en netjes werk afgeleverd. Michel is ook prima bereikbaar en heeft foto's via de app verstuurd voor het werk wat hij heeft geleverd. Verder ook wat advies gekregen om in de gaten te houden voor de toekomst. Aanrader dus!

Meer lezen

Gevelrenovatie ABN Kantoor Voorthuizen

1 jan 2017

Van Santen heeft afgelopen jaar bij ons de gevel gereinigd. Dit is zeer vakkundig gedaan.
We hebben weer een stralende gevel ondanks dat wij een uiterst moeilijke steen hebben waar veel kalkuitbloei inzit.
Van Santen zegt hoge kwaliteit te leveren en heeft dat bij ons bewezen dit ook te kunnen leveren. Werkelijk een brandschone gevel!

Meer lezen
Nieuwsoverzicht

 2018 Van Santen Groep B.V. |